Logós étlaptartó

Az éttermekben elsősorban a kínálaton van a hangsúly: a finom ételeken, a jól megtervezett étlapokon és az ízletes italokon. Alapvetően a vendégek is ezeket értékelik a leginkább, amikor fogyasztanak egy vendéglátóhelyen. 80 százalékban azért az ételek ízét, kinézetét és magát a felszolgálást értékelik legszívesebben. Ha egy pincér nem képes professzionálisan és kedvesen értékesíteni az asztalnál, akkor a vendég soha nem lesz maradéktalanul elégedett. Még akkor sem, ha egy Michelin csillagos séf főztjét tálalják neki aranyedényben. Hiába tehát az illatozó olasz tészta, vagy egy igazi minőségi hátszín steak, ha a többi éttermi elem nem tökéletes.

logós étlaptartó

Hogy mi a helyzet az étlapokkal? Sokan a logós étlaptartó mellett érvelnek, ugyanis ez a masszív bőr valamint fa borítás megvédi a tényleges szöveges menüt a napi használattól. Ráadásul az emblémánk feltüntetésével a márkaépítést is kipipálhatjuk. A logó feltűnhet az étlapok és itallapok mellett a felszolgáló kötényen és akár a kávéscsészéken is. Azért nem szabad túlzásba esni sem, de egy kis önfényezés nem árt a vendéglátásban. Sajnos Magyarországon ez az egyik leglabilisabb piac: ugyan közel 25 ezer étterem működik ma hazánkban, de csak kevés mondható igazán sikeresnek és ötletesnek. Sok a tucat vendéglátóhely és a gyorséttermek is jelentős hányadát viszik el ennek a szektornak.