A kellemes autózás titka (2 din fejegység?)

A kellemes autózás titka (2 din fejegység?)

Valószínűleg mindenkivel előfordult már hogy hosszabb útra kellett indulnia gépjárműjével. Gyakran megeshet hogy az ember nincs teljesen felkészülve erre ezért nem árt ha beszerez néhány olyan autós kiegészítőt mellyel sokkal kényelmesebbé teheti az utazást. Lássunk most néhány olyan eszközt melyek használatával kényelmesebb, biztonságosabb és szórakoztatóbb lehet az utazás minden utas számára.

Autós videó lejátszó

Egy hosszú utazás során rendkívül jól jöhet egy beépített videó lejátszó az autóba. Ennek segítségével könnyedén le lehet kötni az autóban ülők figyelmét.  Leginkább a gyerekek figyelmének a lefoglalása szokott problémát okozni hiszen hajlamosak a hosszabb utakon rendetlenkedni. Viszont ha berakjuk a kedvenc meséjüket,szinte biztosak lehetünk benne hogy egy hangjukat se fogjuk hallani az utazás során.

USB-s fejegység

Manapság alapfelszerelésnek számítanak az USB lejátszóval ellátott zenelejátszók az autóban. Ha a miénkben mégsem lenne ilyen lejátszó akkor feltétlen gondolkodjunk el ezen eszköz beszerzésén. 2 din típusú fejegység vásárlása remek ötlet. Az egyik legjobb és legszórakoztatóbb dolog amit tehetünk autózás közben az a zenehallgatás. USB-vel ellátott fejegységünknek köszönhetően pedig több ezer zeneszám közül válogathatunk. Nem kell DVD lemezek keresgélésével bajlódni melyen csak 10-20 szám szerepel. A pendrive-on rajta lehet az összes kedvencünk így csupán néhány gombnyomás őket kiválasztani.

Sötétítő fólia

Hosszú utazások során gyakran előfordul hogy rendkívül zavaró a napfény. Nem csak a vezetőt hanem az összes utast zavarhatják a beszűrődő napsugarak. Ennek elkerülése érdekében érdemes sötétítő fóliát vásárolni. Sötétítő ablakfóliával sokkal kényelmesebb és biztonságosabb lesz az utazás. Hogy miért lesz nem csak kényelmesebb hanem biztonságosabb is? Rendkívül sok baleset történik az utakon azért mert a vezetőt épp elvakította a nap ezért nem vette észre az előtte lévő akadályt.  Ez sötétítő fólia használatával szinte lehetetlen hogy bekövetkezzen.

Gondoljuk át tehát az alábbi kiegészítők beszerzését, mindegyik rendkívül hasznos.