Kutyaeledel rendelés online: miért éri meg?

Kutyaeledel rendelés online: miért éri meg?

A kutyaeledel rendelés népszerűsége két tényező miatt növekedett meg az elmúlt években. Elsősorban a városi kutyatartásnak köszönhető, hogy egyre több kutyaeledel webshop létezik Magyarországon. Rengetegen nem rendelkeznek autóval a városban, ezért nem tudják a több tíz kilós zsákokat tömegközlekedéssel, netán gyalog hazavinni. Szerencsére az online rendelésnek köszönhetően a futárszolgálatok ajtótól ajig viszik a nehéz kutyatápos zsákokat. Sokszor akár ingyen is, hogy több tízezer forint felett rendelnek a gazdik.

Kutyaeledel rendelés a koronavírus idején

A másik ok a 2020-as évben egyértelműen a koronavírus járvány hatása. A fizikai üzletek bezárása, valamint az izoláció egyértelműen a webshopoknak kedvezett, hiszen sokan inkább online vásároltak, hogy el tudják kerülni a nagy embertömegeket. A kisállat gazdik is igyekeztek eleget tenni a social distancing-nek, és az online rendelhető tápok valamint konzervek felé nyitottak.

Nem mellesleg az online rendelés bárkinek kényelmesebb, nemcsak autó nélkül vagy a koronavírus idején. A kanapéról kiválasztani a kutyád kedvenc tápját és konzervjét, na meg a játékokat: ugye, neked is csalogató? Ha eddig nem vetted rá magad, akkor szerintünk itt az idő. Azt a fél órát, amelyet a kisállatkereskedésben töltenél bóklászva, akár a kutyáddal közös játékra is fordíthatod.

PLATINUM kutyaeledel rendelés

Az egyik legnépszerűbb kutyatáp márka, a PLATINUM Natural is rendelkezik webáruházzal amellett, hogy számtalan kereskedésben megtalálhatók termékeik. A márka minden tápja, nedves eledele, sőt, egyéb termékek is helyet kaptak a webshopban. Például fog- és bőrápoló termékek, kutyajátékok, nyakörvek, pórázak és hámok egyaránt.

Bár a márka fókusza a prémium minőségű, magas hústartalmú teljes értékű eledeleken és jutalomfalatokon van, azért jó, hogy egyéb kutyás termékek is kaphatók náluk. Az ágyak között például ortopéd kutyaágyak is megvásárolhatók, ha kedvenced ízületei már nem az igaziak. Na, van már kedved kipróbálni az online kutyatáp rendelést?