Lakberendezés mesterfokon

Kellett már teljesen nulláról berendeznünk otthonunkat? Hihetetlen jó kihívás, amit nemcsak a nők, de a férfiak is ugyanúgy élveznek. Ha otthonunkban benne van szívünk-lelkünk, akkor teljesen máshogy fognak telni az ott töltött hétköznapok. Ha még eddig nem voltunk ilyen szituációban, akkor most néhány tippel szolgálunk, amire egyből érdemes figyelni  a szobák berendezésének kialakításakor. Lakásvásárlók figyelem, jöjjenek a legjobb tippek!

Karnis és egyéb apróságok, amikre elsőre nem feltétlen gondolnánk

Egy teljesen üres szoba esetén az első lépés, hogy előre megtervezzük milyen stílusú szobát szeretnénk. Visszafogott lesz a színvilág vagy vidám? Fa bútorokat tervezünk vagy inkább valamilyen elegáns stílust preferálunk? Mindezek meghatároznak olyan apróságoknak tűnő dolgokat, mint például a függönykarnis megvásárlása. Ha az első dolgunk a karnis és a hozzá tartozó függöny beszerzése, akkor érdemes előre tudnunk milyenek lesznek bútoraink, milyen lesz a festés, stb. Egy fa bútorokkal telerakott szobába válasszunk fa karnist. Egy bőrbútorokkal felszerelt hálóban válasszunk inkább fém karnist. Így fognak ezek végül tökéletesen harmonizálni egymással. Függönykarnis termékeket például az Anro webáruházban találhatunk: https://www.anrodiszlec.hu/index.php/cPath/86

A karnis mellett gondolkozhatunk olyan dizájnelemeken, amikre elsőkörben nem biztos, hogy gondolnánk. Ilyenek lehetnek például a bőr vagy kőhatású falburkolatok. Ezeket is jó előre megtervezni, így biztosan nem fogunk az adott fal elé szekrényeket berakni.

Gondolkoztál már a hagyományostól eltérő világítási megoldásokon? Ha nem, akkor ezt is érdemes végiggondolni a dizájn megtervezésekor. A szokásos csillárok vagy állólámpák mellett gondolkozhatunk spot fényekben vagy led szalagokban is.

Lakberendezési tippek blogcikkekből

Ha nem vagyunk a tervezés hívei akkor se keseredjünk el. Olvasgassunk bogcikkeket, gyűjtsünk pinterestről vagy egyéb oldalakról ötleteket. Végső sorban kérhetjük barátaink vagy profi lakberendező szakember segítségét is. A fő, hogy egy olyan otthont teremtsünk magunknak, ahol jól érezzük magunkat, ahol szívesen vagyunk és, amit a magunkénak érzünk. Az apróságokon tehát sok múlhat, így mindig figyeljünk tehát a részletekre is!