Vendéglátás felsőfokon a Gasztro Palazzo-val

Vendéglátás felsőfokon a Gasztro Palazzo-val

Nem is gondolnának, hogy a vendéglátóipari egységek – melyek lehetnek szállodák, panziók, éttermek, bárok vagy kávézók – számára milyen fontos az, hogy a beszállítóikkal tartós kapcsolatot ápoljanak. Mindennapos eset, hogy eltörik egy-egy pohár, elhasználódik egy-egy ágyneműhuzat vagy netán tönkre megy egy konyhai gép. Ezeket a gyorsan fogyó, vagy éppen hosszú élettartamra szánt eszközöket pótolni kell, de nem mindegy, hogy honnan. Az egyes eszközök beszerzése igen komplex feladatot jelent. Gondoljunk bele, hogy egy nagykonyhai gép kiválasztása és beszerzése milyen nagy hatást gyakorol a konyha működésére. Éppen ezért megbízható, minőségi termékeket nyújtó partnerre van szükségük a vendéglátósoknak, vagyis olyanra, mint a Gasztro Palazzo online gasztro nagyker.

Minden, amire szükséged lehet egy helyen

Ha étterem vagy szállodanyitáson gondolkozol, akkor nagyban leegyszerűsítheti a feladatod, ha egy szakértő beszállítóval szerzed be az összes szükséges terméket és eszközt. Így rengeteg időt spórolhatsz és megkímélheted magad a felesleges köröktől. A Gasztro Palazzo széles termék kínálatával lefedi azokat a vendéglátós termékeket és eszközöket, melyek akár egy teljesen új étterem vagy szálloda nyitásához szükségesek.

Ismerd meg a Gasztro Palazzo-t!

Már több, mint 3 éve van jelen a magyar vendéglátóipari eszközök piacán a Gasztro Palazzo nagykereskedés. Termékeik – melyek egyébként neves német gasztro márkák termékei – egyszerűen megrendelhetők online webáruházukból. A legismertebb és legminőségibb vendéglátóipari márkák között böngészve biztosan megtalálod azt, amire szükséged van.

Több mint 5000 termékük áttekinthető módon van kategorizálva a webshopban. Megkülönböztetnek:

  • éttermi fogyóeszközöket (evőeszközök, poharak, tányérok, porcelánok és üvegek stb.),
  • szállodai fogyóeszközöket (törölközők, huzatok, kozmetikumok, stb.),
  • bútorokat,
  • munkaruházatot,
  • nagykonyhai gépeket,
  • és étlapokat.

Megbízhatóságuk mellett még azért is megéri őket választani, mert folyamatosan az innovációra és a trendek követésére törekszenek, melyek meg is mutatkoznak termék kínálatukban. Ha többre van szükséged, mint egy egyszerű webshop, és inkább partnerként szeretnék tekinteni a beszállítódra, akkor vedd fel bátran a kapcsolatot a Gasztro Palazzo-val!